Home / Butikk / Kikkert / Lommekikkert

Lommekikkert

Vi har et stort utvalg av kompaktkikkerter eller såkalt lommekikkert. Disse kikkertseriene for sport og fritid egner seg godt for tur, sport og reiser. Den største fordelene med en lommekikkert er naturlig nok den beskjedne størrelse. Den største ulempen er svak lysstyrke. Der kan også være vanskelig å se farger og kontraster om ikke lysforholdene er gode. Det er vanlig å holde en lommekikkert med et fingertuppgrep. Det gir mindre stabilitet. Vi anbefaler derfor helst 8x forstørrelse siden dette er lettere å holde stille enn større forstørrelser. Om objektivstørrelsen er lik, vil større forstørrelser også gi dårligere lysstyrke.

Siden lommekikkerter er populære, finnes det svært mange modeller i markedet. Helt fra et par hundrelapper og oppover. Vår oppfatning er at man ser nesten like godt uten kikkert som med en svært billig og dårlig lommekikkert!

Skal du ha glede av en lommekikkert over tid, bør du nok investere opp mot en tusenlapp i kjøpet. Fra dette nivået og oppover kan du velge flere serier i økende kvalitet. I vårt sortiment har vi plukket ut de merkene og deres modeller som vi mener gir mest valuta for pengene.

Lommekikkert fra Natur og Fritid
Swarovski Curio Swarovski Pocket Nikon kompakt Zeiss Pocket Leica kompakt Focus junior Opticron kompakt Focus kompakt Kikkert 8x20 Kikkert 8x21 Kikkert 8x25 Kikkert 10x25

Viser 1–12 av 49 resultater

Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS