Home / Butikk / Klær / Varmeplagg

Varmeplagg

Mange av våre kunder er aktive friluftsmennesker som er ute uansett vær også i kulda. Hvis man i tillegg da driver med stillestående aktiviteter som fotografering i kamuflasje, isfiske eller fuglekikking. Blir man fort kaldt. For mange kan da varmeplagg og varmesåler med batteridrevne varmeelementer være en kjærkommen løsning.

Heat Experience varmeklær

Vi fører et utvalg Heat Experience varmeplagg. Gensere og andre innerplagg hjelper deg å holde kjernevarmen. Hansker, votter og såler med varmeelementer sørger for at du unngår frosne fingre og tær.

Alle Heat Experience batteridrevne varmeklær leveres med integrerte varmeelementer av karbonfiber, oppladbare batterier og lader. Produktene er designet, utviklet og testet i Norge for å sikre den gode kvaliteten Nordmenn er vant til.  Produktene er solide og holdbare, og selges derfor alltid med to års garanti.

Heat Experience varmeklær og tilbehør har en design laget for å holde brukerne varme og komfortable i kaldt vær. Klærnes varmeteknologi gir jevn og behagelig varme i hele plagget, og som kan justeres etter behov.

Plaggene har avanserte batterier som gir strøm til varmeelementene i klærne. Batteriene har ulike varighet, avhengig av klærnes størrelse og varmenivå, men de fleste batteriene har en levetid på 6-8 timer. Batteriene lades ved med en medfølgende lader. De kan også kobles til en USB-ladeport.

Varmeklærne består av høykvalitetsmaterialer. De er både holdbare og lette å vedlikeholde. Klærne er vanntette og vindtette. Dette gjør dem ideelle for bruk i alle typer værforhold. De har en design som gir god bevegelsesfrihet og komfort. Du får klærne i ulike størrelser og farger. De passer ulike kroppsformer og stiler.

Heat Experience varmeklær passer for personer som jobber eller er utendørs i kaldt vær, som for eksempel skiløpere, snowboardere, jegere og fiskere. For personer som lider av kuldeallergi eller andre tilstander og er særlig følsomme for kulde er varmeplaggene midt i blinken. Heat Experience varmeklær er en pålitelig og effektiv måte å holde seg varm og behagelig i kaldt vær.

HeatX Varmesåler

Viser alle 6 resultater

 • Add to Wishlist

  HeatX Varmegenser Herre – Blå, med glidelås

  Heat Experience Core Series varmegenser er den perfekte følgesvennen for kalde eventyr. Genseren er et lavbygget mellomlagsplagg designet med 4-veis stretch materialer som sikrer god bevegelighet og passform.

  kr 1 695 Velg alternativ
 • Add to Wishlist

  HeatX Varmehansker Everyday – Svart

  HeatX Varmehansker Everyday er det perfekte produktet for deg som er lei av kalde fingre i en travel hverdag, enten det er å skrape is av bilen eller hugge ved på hytta holder disse hanskene deg varm på fingrene.

  kr 1 295 Velg alternativ
 • Add to Wishlist

  HeatX Varmesåle BlueTooth – m/innebygget batteri

  HeatX varmesåler holder føttene dine varme ved hjelp av ny teknologi for utendørsaktiviteter i kaldt vær. Med avansert, fjernstyrt varmeteknologi gir HeatX varmesåler føttene dine varme og komfort når du trenger det.

  kr 1 595 Velg alternativ
 • Add to Wishlist

  HeatX Varmesåle Fjernkontroll – m/innebygget batteri

  HeatX varmesåler holder føttene dine varme ved hjelp av ny teknologi for utendørsaktiviteter i kaldt vær. Med avansert, fjernstyrt varmeteknologi gir HeatX varmesåler føttene dine varme og komfort når du trenger det.

  kr 1 295 Velg alternativ
 • Add to Wishlist

  HeatX Varmevotter Everyday str. XL – Svart

  HeatX Varmevotter Everyday er det perfekte produktet for deg som er lei av kalde fingre i en travel hverdag, enten det er å skrape is av bilen eller hugge ved på hytta holder disse hanskene deg varm på fingrene.

  kr 1 295 Kjøp
 • Add to Wishlist

  HeatX Varmevotter All MountainS – Svart

  HeatX Varmevotter All Mountainer det perfekte produktet for deg som er lei av kalde fingre i en travel hverdag, enten det er å skrape is av bilen eller hugge ved på hytta holder disse hanskene deg varm på fingrene.

  kr 1 999 Velg alternativ
Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS