Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår sommerkatalog

Kjøp gavekort!


Søk etter varer
Søk i
Ved søk på flere ord, viser varer hvor alle ord er med.
Du kan søke på varenummer eller tekst som er med i varebeskrivelsen.
Vis avansert søk


Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Opticron kikkert

Opticron er et britisk kikkert selskap som selger optikk produsert i Østen. Med bevisst satsing på natur- og fuglekikkertmarkedet i England har Opticron etterhvert blitt en betydelig aktør, med mange gode Opticron kikkerter og -teleskoper i den lavere og midlere prisklasse, der du som kunde er sikret modeller som gir god valuta for pengene. Opticron har etter hvert fått et stort kikkertutvalg og de lanserer stadig nye kikkert modeller. Vi lagerfører mange Opticron modeller, men Opticron har et stort ordreprogram, så du vil ikke finne alle produktene på våre sider. Vi kan imidlertid skaffe alle produktene, om du finner noe på Opticrons nettsider og ikke hos oss.

Opticron HR WPOpticron HR WP er robuste og vanntette porroprisme kikkerter med svært god optikk til en overkommelig pris. Med HR WP har Opticron skapt en mer robust porrokikkert som et virkelig alternativ til takkant.

Opticron CountrymanDe nye Opticron Countryman BGA HD er arvtageren til Imagic modellene. Opticron Countryman BGA HD har mye av de samme egenskapene som Imagic SE, men Countryman er både skarpere og rimeligere.

Opticron kompakt
Folk i farten vil gjerne ha en liten og lett kikkert. Opticron har et godt utvalg av lommekikkert modeller med forskjellig pris, utforming og egenskaper.

Opticron takkant
Takkantkikkerter er de mest populære kikkertene hos friluftsfolk. Opticron har flere modellserier av vanntette takkant kikkerter i tillegg til bestselgeren Imagic SE.

Opticron porro
Opticron har et godt utvalg av tradisjonelle porroprismekikkerter i tillegg til bestselgeren HR WP. Kikkerter med ulike forstørrelser, lysstyrker og prisnivå.

Opticron marine
Marinekikkertene består av solide og lyssterke kikkerter. Opticron har flere prisgunstige modeller med høy kvalitet til bruk i og småbåter såvel som større skip.

Opticron teleskop
Opticron er et selskap med særlig fokus på fugler og natur. Opticron har derfor naturlig nok et godt utvalg av feltteleskop. Teleskoper av høy kvalitet som selger godt hos oss.

Opticron tilbehørOpticron har et gjennomførte modeller, og er en produsent som er opptatt av helhet og muligheter. Derfor kan Opticron tilby en hel del brukbart tilbehør til sine modeller.Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Swarovski Objektivdeksel til EL42 og SLC42 Swarovski Objektivdeksel til SLC8x30
Nikon Prostaff 3S 10x42 Nikon Aculon W10 8x21 Gul
Veho DX-3 220x USB 3.5MP Mikroskop med monitor Opticron LED lupe 10x 26 mm
Pulsar Axion Key XM30 Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50
Nikon Prostaff 1000 Nikon Monarch 5 10x42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--