Inntrykket er at de fleste holder seg til enkel og ofte lite variert mat. Påsmurte brødskiver, to med salami, en med brunost, pølser og tørkede produkter som tilsettes varmt vann utgjør den vanligste turmaten. Kirsten Winge mener det er viktig at smakene må være spennende og passe både store og små turgåere. Hun øser av sin lange erfaring for å inspirere til stimulerende og varierte turmåltider. Avhengig av tilgjengelige råstoffer presenterer hun måltider med kjøtt, fisk, grønnsaker, bær eller frukt. Turmaten er ofte helt eller delvis tilberedt hjemme. Men her er det også tips til bålmat eller mat som kan tilberedes på primus. For å minimere matsvinn, inngår ofte rester i turprovianten.
Turmat
I boken Turmat øser Kirsten Winge av sin lange erfaring og inspirerer til stimulerende og varierte turmåltider. Høydepunktet på turen er ofte rasten og måltidet ute i naturen.
kr 199
Ikke på lager, tilgjengelig som restordre
Utgivelsesår: | 2022-03 |
Antall sider: | 68 |
Innbinding: | Spiralbundet |
ISBN: | 9788241956485 |
Språk: | Norsk |
Forlag: | Vigmostad Bjørke |
Forfatter: | Kirsten Winge, Arne Nohr |
Relaterte produkter
-
Alene med vidda
Alene med vidda har inspirert og begeistret forfattere og lesere i over femti år. Peder W. Cappelen tilbringer noen måneder i en liten steinbu langt inne på Hardangervidda.
-
Poesi i grønne skoger
Ei bok om skogen bak trærne. Om skogens sjel
En praktfull bok om skogen, om fuglene og dyrelivet, og om skogens sagn, myter og mystikk.
-
Laks og laksefiske på Sørlandet
Historien om laksens storhetstid, fravær og tilbakekomst
Laks og laksefiske på Sørlandet er historien om hvordan det har vært mulig å gjenskape Sørlandet som laksedestinasjon.
-
Filefjell – Natur, folk og landskap
Filefjell – Natur, folk og landskap er en bok preget av høy faglig kvalitet og har mange flotte bilder. Skal du til Filefjell er denne boka flott å bruke som guide. Boken beskrives som «Filefjell-bibel» av anmendere!