Inntrykket er at de fleste holder seg til enkel og ofte lite variert mat. Påsmurte brødskiver, to med salami, en med brunost, pølser og tørkede produkter som tilsettes varmt vann utgjør den vanligste turmaten. Kirsten Winge mener det er viktig at smakene må være spennende og passe både store og små turgåere. Hun øser av sin lange erfaring for å inspirere til stimulerende og varierte turmåltider. Avhengig av tilgjengelige råstoffer presenterer hun måltider med kjøtt, fisk, grønnsaker, bær eller frukt. Turmaten er ofte helt eller delvis tilberedt hjemme. Men her er det også tips til bålmat eller mat som kan tilberedes på primus. For å minimere matsvinn, inngår ofte rester i turprovianten.
Turmat
I boken Turmat øser Kirsten Winge av sin lange erfaring og inspirerer til stimulerende og varierte turmåltider. Høydepunktet på turen er ofte rasten og måltidet ute i naturen.
kr 199
Ikke på lager, tilgjengelig som restordre
Utgivelsesår: | 2022-03 |
Antall sider: | 68 |
Innbinding: | Spiralbundet |
ISBN: | 9788241956485 |
Språk: | Norsk |
Forlag: | Vigmostad Bjørke |
Forfatter: | Kirsten Winge, Arne Nohr |
Relaterte produkter
-
A Lifetime in Galapagos
Å forstå, skape og vurdere kultur- og naturhistoriske utstillinger
A Lifetime in Galapagos guider deg inn i tåkete skoger for å få et glimt at fluesnappere, orkideer, og opp vulkanske kjegler for å komme til gigantiske skildpadder, og i havet for å svømme blant haier, pingviner og iguaner.
-
Den nye jegerprøveboka
Den nye jegerprøveboka er skreddersydd for dagens jegerprøvekurs, og oppdatert etter de endringene av læreplanen og jegerprøvekurset som gjelder fra 1.1.2017.
-
Fyr – Sørlandets utposter
Fyrene er kystens veivisere. De er bygget på noen av de mest ekstreme lokalitetene langs kysten, og konstruert for å kunne trygge ferdselen på havet og stå imot naturkreftene.