Inntrykket er at de fleste holder seg til enkel og ofte lite variert mat. Påsmurte brødskiver, to med salami, en med brunost, pølser og tørkede produkter som tilsettes varmt vann utgjør den vanligste turmaten. Kirsten Winge mener det er viktig at smakene må være spennende og passe både store og små turgåere. Hun øser av sin lange erfaring for å inspirere til stimulerende og varierte turmåltider. Avhengig av tilgjengelige råstoffer presenterer hun måltider med kjøtt, fisk, grønnsaker, bær eller frukt. Turmaten er ofte helt eller delvis tilberedt hjemme. Men her er det også tips til bålmat eller mat som kan tilberedes på primus. For å minimere matsvinn, inngår ofte rester i turprovianten.
Turmat
I boken Turmat øser Kirsten Winge av sin lange erfaring og inspirerer til stimulerende og varierte turmåltider. Høydepunktet på turen er ofte rasten og måltidet ute i naturen.
kr 199
Ikke på lager, tilgjengelig som restordre
Utgivelsesår: | 2022-03 |
Antall sider: | 68 |
Innbinding: | Spiralbundet |
ISBN: | 9788241956485 |
Språk: | Norsk |
Forlag: | Vigmostad Bjørke |
Forfatter: | Kirsten Winge, Arne Nohr |
Relaterte produkter
-
Fyr – Sørlandets utposter
Fyrene er kystens veivisere. De er bygget på noen av de mest ekstreme lokalitetene langs kysten, og konstruert for å kunne trygge ferdselen på havet og stå imot naturkreftene.
-
Innføring i miljø- og ressursgeografi
Boka presenterer dagens kunnskap om observerte endringer og staker ut kursen for videre studier i årene som kommer, slik at man kan dokumentere og forstå hvordan endrede værmønstre og forhold kan påvirke fuglene og deres bestander.
-
Folka og landskapet
Ei vandring i artsrike kulturmarker
Folka og landskapet har Ellen Svalheim skrevet bok om sin vandring i den sårbare, kulturavhengige naturen i Norge. Der tar hun opp hvordan vi kan hindre at det kulturavhengige artsmangfoldet går tapt.