Cxense Display
Gå til hovedmeny

Swarovski ATX 25-60x85

Teleskop m/skrå innsikt.

Pris: 35900
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 7-10 dagers leveringstid
Den mellomst allroundmodellen av Swarovski's nye modulærteleskop med HD-glass og 60x forstørrelse som maks. Teleskopet har stort synsfelt med "flatt field" linser som gir et skarpt bilde helt til kanten. Teleskopet kan deles og er svært transportvennlig.
Swarovski ATX 25-60x85
Varenummer122032
Forlag/produsentSwarovski
Vekt i gram1910
Lengde mm372
Synsfelt v/ 1000m41-23 m
Nærgrense3,6 m
VanntettJa, nitrogenfylt. Tåler dyp til 4m.
ArmeringGummiarmert
Garanti5/10 år

Teleskopet har plassert zoom justeringen i ring rundt kroppen ved siden av beltefokusering midt på kikkertkroppen. Du slipper dermed å bevege hånden frem og tilbake mellom okularet og kroppen for å justere zoom og fokusering vekselvis.

Tilbehør til Swarovski ATX 25-60x85.
Swarovski 65mm teleskop objektivmodul
Pris: 8600
Swarovski 95mm teleskop objektivmodul
Pris: 18600
Swarovski STX teleskop okularmodul
Pris: 21000
Swarovski TLS APO Apochromat telefoto linse system til ATX/STX og speilrefleks APS-C/DX
Pris: 5010
Swarovski BTX teleskop okularmodul
Pris: 24900
Swarovski ME 1.7X forstørrer
Pris: 3500
Swarovski PTH professionelt stativhode
Pris: 5880
Swarovski BR balanseskinne
Pris: 1910
Swarovski beredskapsveske
Pris: 1350
Swarovski beredskapsveske
Pris: 1240

Swarovski ATX 25-60x85 har relasjoner til.
Swarovski ATX 25-60x65
Pris: 29600
Swarovski ATX 30-70x95
Pris: 39600

De som kjøpte Swarovski ATX 25-60x85 kjøpte også
Feltskjorte str. L. Marine
Pris: 249
Swarovski TLS APO Apochromat telefoto linse system til ATX/STX og speilrefleks APS-C/DX
Pris: 5010
T2 adapter
Pris: 240
Swarovski ME 1.7X forstørrer
Pris: 3500
Swarovski BR balanseskinne
Pris: 1910
Swarovski beredskapsveske
Pris: 1350
Swarovski beredskapsveske
Pris: 1240
Til teleskopet er det laget nytt og eget tilbehør for digiskoping, både for kompaktkamera og speilrefleks.


Kort videopresentasjon av Swarovski ATX 25-60x85


Se videopresentasjon av Swarovski ATX teleskopserien.

 

Swarovskis egen pressemelding

SWAROVSKI OPTIK presenterer sin nye generasjon av teleskoper. ATX/STX-teleskopene har en modulær, ergonomisk design, som gjør at du kan se verden gjennom helt nye øyne. To okularmoduler og tre objektivmoduler med SWAROVISION-teknologi kan kombineres for totalt seks ulike teleskop som passer enhver observeringssituasjon. ATX/STX-teleskop kunne heller ikke være enklere å bruke. For første gang er ringene for å zoome og fokusere plassert ved siden av hverandre, slik at du kan bruke teleskopet intuitivt og raskt med bare én hånd. Den nye teleskopfamilien, som vil bli tilgjengelig fra spesialforhandlere fra september 2012, suppleres av spesialutviklede løsninger for digiscoping (teleskopfotografering) og et stort utvalg av tilbehør.

Enten du observerer fugler i Costa Rica, tilbringer dagen i et myrområde eller speider tålmodig på kystlinjen, krever enhver observeringssituasjon og personlige preferanser spesifikt optisk utstyr. Med den nye ATX/STX-teleskopfamilien fra SWAROVSKI OPTIK kan du tilpasse deg enhver situasjon uten å måtte gå på kompromiss med ytelse eller egenskaper. Optisk lysstyrke, brukervennlighet, ergonomisk design og modulær fleksibilitet kombineres for å levere en revolusjon i teleskopets historie og sette nye standarder.

”Hauken i logoen vår symboliserer det SWAROVSKI OPTIK står for. Vi ønsker å gjenoppdage verdenen gjennom dens øyne: sylskarpe, hurtigreagerende og i fullstendig beundring av naturens skjønnhet,” forklarer Carina Schiesti-Swarovski, styreleder i SWAROVSKI OPTIK. ”De nye ATX/STX-teleskopene gjør at hauken kan ta til vingene med fornyet styrke og fange inn ting som tidligere ikke kunne ses, men som nå avsløres med en klarhet du ikke kan forestille deg. Jeg gleder meg over at vi har klart å gjenoppfinne teleskopet, takket være nært samarbeid med brukerne.”

Modul med perfekt tilpasning: utenkelig allsidighet

Med ATX/STX-familien har SWAROVSKI OPTIK gjenoppfunnet teleskopet. For første gang kan du endre et teleskops ytelse ved å bytte objektiv, noe som betyr at du kan tilpasse det etter situasjonen du vil bruke det i. To okularmoduler (vinklet/rett) og tre objektivmoduler med diametre på 65, 85 og 95 mm kan settes sammen for å utgjøre seks ulike teleskop. Begge disse viktige komponentene kan bæres enkelt og trygt, og tar opp minimalt med plass fordi de kan demonteres fra hverandre. Dermed slipper du å måtte velge mellom optimal lysstyrke / detaljgjenkjenning og bærbarhet.

Enestående og imponerende: fokusert observasjon

Det sier seg selv at ATX/STX-teleskopene er basert på SWAROVISION-teknologi fra SWAROVSKI OPTIK, og at de har en optisk kvalitet som aldri før har blitt oppnådd med et teleskop. Field Flattener-linsene gir et nesten flatt bilde. Dette betyr at selv de fineste strukturer gjengis med sylskarp klarhet helt ut til kantene uten behov for konstant refokusering, og detaljer kan fanges opp umiddelbart. En innovativ og unik optisk design, inkludert HD-linser, gir betydelig forbedring i oppløsning, rik kontrast og fargemetning samt eksepsjonell fargegjengivelse. ATX/STX-teleskopene har et unikt stort zoomområde (25-60 x 65, 85 eller 30-70 x 95) og et svært bredt synsfelt (opptil 41 m / 1000 m). Optimal forstørrelse og gjenkjenning ned til minste detalj gir deg en mer spennende plattform for å nyte observeringen, og forenkler betydelig oppgaven med å se etter og finne bevegelige objekter. Lang øyeavstand gjør at de som bruker briller og solbriller fullt ut kan nyte disse fordelene for å gjøre observeringen enda mer komfortabel. Nå kan de også oppleve den eksepsjonelle kant-til-kant-skarpheten og store synsfeltet. Optimert SWARODUR- og SWAROTOP-belegg forbedrer fargegjengivelsen og transmisjonen selv i skumringslys, og SWAROCLEAN-belegg gir en antiklebende effekt på eksterne linseoverflater, noe som bidrar til å holde linsene rene.

Ergonomisk og nøyaktig: intuitiv bruk

Plasseringen av fokuserings- og zoomringen er enda en ny egenskap på ATX/STX-teleskopene. For første gang er de ved siden av hverandre slik at de kan brukes raskt og med kun én hånd. ATX/STX-teleskop er klare for viktige øyeblikk, spesielt når du følger bevegelige objekter og ved digiscoping. Det er så mye raskere å finne, zoome inn og fokusere på objekter, og den andre hånden frigjøres til å bruke stativhåndtaket eller kameraet. Den store smidige fokuseringsringen gjør at du kan fokusere både raskt og nøyaktig, og den er annerledes enn zoomringen, både med tanke på dreiespenning og struktur. En integrert utrekkbar solskjerm sammen med siktehjelp og beskyttende hetter, gjør den fullstendig komfortabel og pålitelig å bruke i enhver situasjon.

Modulær og brukervennlig: digiscopingsløsninger

Det finnes enda en ny egenskap: For første gang er teleskop- og digiscopingsløsninger utviklet i en samarbeidsprosess for å sikre at hele systemet kan brukes på en rask, enkel og brukervennlig måte. Dermed dekker også modulariteten til ATX/STX-teleskopene også digiscoping. Involvering av brukere i utviklingen og talløse felttester sikrer omfattende egenskaper og brukervennlighet. Denne innovative utviklingsprosessen har ført til to ulike adaptere. TLS APO Apochromat Telephoto Lens System er den første kameralinseadapteren som er spesifikt designet for høykvalitets digiscoping, med fokus på bildekvalitet (30 mm kameralinse for APS-C eller mindre sensorer) og evne til raskt å endre mellom observasjon og fotografi. DCB II svingadapter er ideell for både kompakte kameraer og systemkameraer med pannekakeobjektiv. Den er spesielt enkelt og brukervennlig, og kan foldes sammen for transport. Den nydesignede TR II teleskopskinnen, med to støttepunkter som gir høy stabilitet og et hurtigutløsningssystem for rask justering, utfyller det tilgjengelige utstyret og optimerer bildekvaliteten.

De høyeste standarder for utvikling og produksjon, den lavest mulige produksjonstoleransen, brukervennlighet på maksimalt nivå og tydelig forpliktelse på produksjonsstedet i Tyrol gir et solid grunnlag for den revolusjonerende, modulære ATX/STX-teleskopfamilien fra SWAROVSKI OPTIK.

 
Denne sammensatte varen består av
Swarovski 85mm teleskop objektivmodul
 
Swarovski ATX 25-60x85
Swarovski ATX teleskop okularmodul
 
Swarovski ATX 25-60x85

De som søkte Swarovski ATX 25-60x85 søkte også
Swarovski ATX 30-70x95
Pris: 39600
Swarovski BTX 35x95
Pris: 43500
Swarovski PTH professionelt stativhode
Pris: 5880
Swarovski ATX 25-60x65
Pris: 29600
Leica Geovid 10x42 HD-B 3000
Pris: 25990
Islender ullgenser str. L. Grå/hvit
Pris: 469
Manfrotto Super Clamp
Pris: 479
Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Pris: 398
Swarovski ATS 65 HD
Pris: 14900
Nansen genser str. L. Mørk grå
Pris: 548Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50 Swarovski Objektivdeksel til EL42 og SLC42
Nikon Aculon W10 8x21 Gul Nikon Monarch 5 10x42
Swarovski Objektivdeksel til SLC8x30 Veho DX-3 220x USB 3.5MP Mikroskop med monitor
Nikon Prostaff 1000 Opticron telefonadapter USM-2
Arrox foldelupe 15x 21mm LED+UV Nikon Prostaff 3S 8x42

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--