Gå til hovedmeny

Snappers lange reisePris: 250
Frakt på varen: 59,-
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 10+ på lager
I boka blir vi nærmere kjent med den svarthvite fluesnapperen snapper. Fluesnapperen er en populær gjest som gjerne bruker fuglekassen i hagen. Gjennom fortellingen blir vi kjent med trekkfuglenes utfordringer og fantastiske liv.
Varenummer811088
Forlag/produsentOplandske Bokforlag
ForfatterTrond Vidar Vedum
Utgivelsesår2021-02
Antall sider63
ISBN9788275182713
SpråkNorsk

Forfatteren tar oss med inn i fuglenes fascinerende verden. På en levende og visuell måte tar denne teksten og bildene oss med i en fluesnappers liv og opplevelser. I tillegg forteller han om de vanligste trekkfugler som lever i kulturlandskapet.

De som kjøpte Snappers lange reise kjøpte også
Fuglemater 4 hull m/beskyttelse
Pris: 298
Nøtteautomat m/beskyttelse
Pris: 298
Raggsokker str. 37-40. Lysgrå
Pris: 69
Raggsokker str. 41-44. Lysgrå
Pris: 69
Melorm 1800ml
Pris: 159
Stokkand hann
Pris: 115
Frøautomat 2-hull
Pris: 259
Meisekasse i betongtre
Pris: 448

I denne boka blir du kjent med en liten fugl som kalles svarthvit fluesnapper. Fuglen har svarte og hvite fjær og så spiser den insekter.Den setter seg på ei grein og speider etter insekter som den snapper i lufta.

Om vinteren er det ingen insekter i Norge og Snapper flyr den lange veien til Tropisk Afrika. Der er det varmt og mye å spise. Snapper opplever apekatter, papegøyer og andre dyr som lever i regnskogen. Når våren kommer, flyr Snapper den lange veien hjem til Norge. Han opplever giraffer og elefanter på savannene og kameler i ørkenen. Han må passe seg, for mange jakter på fugler.

Underveis møter han de andre trekkfuglene som er på vei til Norge. Linerla kommer fra Afrika, stær og trost fra England. Når Snapper kommer hjem til Norge leter han etter fuglekassa der han holdt til sist sommer. Han blir glad når han finner den. Glade blir også barna som har satt opp kasser til fluesnapperen.

Boken passer for barn til og med fjerde klasse.

Trond Vidar Vedum er førstelektor i naturfag. Han har i mange år arbeidet ved lærerutdanningen på Hamar. Han har også arbeidet ved Svanvik folkehøgskole, Hurdal Verk folkehøgskole og Toneheim folkehøgskole. Han har skrevet mange bøker om fugler og bier. Han har vært en av forfatterne av læreverket Fritt fram og Cumulus på Aschehoug forlag.


Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte bøker
Himmelkalenderen 2023 Norske amfibier og reptiler
Insektene i hagen Frøboka
Artsmangfold i skog Hvem er den lille fuglen der?
Praktisk stjerneatlas Med urfolk i Sibir
Norsk lavflora i farger Mossor

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid