Gå til hovedmeny
Levering til jul
Vår nettbutikk har oppdatert varelager. Bestiller du varer vi har på lager, sendes de normalt neste arbeidsdag etter bestilling.
Bestiller du varer vi ikke har inne, får du raskt beskjed om vi ikke tror vi kan skaffe det i tide til jul, og du kan evt. stryke ordren.
God julehandel! 

Alt om musefeller      Nyhet! Pris: 390
Frakt på varen: 59,-
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 7-10 dagers leveringstid
Kampen for å holde musene borte fra mat og bolig har vært mer eller mindre vellykket. I boka Alt om musefeller blir ulike typer feller forklart med bilder, og i tillegg forteller forfatteren om utviklingen og bruk av musefeller generelt.
Varenummer870011
Forlag/produsentMuseumsforlaget
ForfatterGundersen, G., H.
Utgivelsesår2022-08
Antall sider136s
Fotos - illustrasjonerRikt illustrert
InnbindingInnbundet
ISBN9788283051360
SpråkNorsk

I denne boka blir ulike typer feller forklart med bilder, og i tillegg forteller forfatteren om utviklingen og bruk av musefeller generelt. Dette er boka for alle som har forsøkt å få bukt med den lille inntrengeren, eller en flott gaveidé til hytteeieren som "har alt".

Ingen ønsker mus i hus eller hytte. Gjennom tidene har menneskenes oppfinnsomhet vært stor – og kampen for å holde musene borte fra mat og bolig har vært mer eller mindre vellykket.

Gunnar H. Gundersen samler på musefeller. Som underviser i designfaget ble denne interessen en åpenbaring for ham og en god inngang til å samtale med studentene om funksjon og konstruksjon. Musefeller er i utgangspunktet små, hverdagslige objekter som ved nærmere undersøkelser inneholder mange lag av informasjon, og som kan speile både kulturforskjeller og samfunnsutvikling.

Gundersens samling er kategorisert etter ulike prinsipper som ligger til grunn for konstruksjonen av hver enkelt felle. I denne boka blir prinsippene forklart med bilder, og i tillegg forteller forfatteren om utviklingen og bruk av musefeller generelt.

Dette er boka for alle som har forsøkt å få bukt med den lille inntrengeren, eller en flott gaveidé til hytteeieren som "har alt".De som søkte Alt om musefeller søkte også
Dammen – perlen i kulturlandskapet
Pris: 290
Sankerne
Pris: 349
Med urfolk i Sibir
Pris: 290
Turmat
Pris: 199
Nordeuropas svampe - 2 bind
Pris: 1128
Sjøørret
Pris: 259
Tilbudspakke - fiskebøker fra Tun forlag
Pris: 498
Gaupeboka
Pris: 198
Elgboka
Pris: 198
Norske pattedyr
Pris: 249Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte bøker
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Himmelkalenderen 2023
Fungi Europaei Vol. 5b Praktisk stjerneatlas
Norsk Flora Fugledagbok
Stikkevepser i Norge Nattens lydløse jegere
Artsmangfold i skog The Gelechiidae of North-west Europe

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid