Gå til hovedmeny

Alt om musefeller      Nyhet! Pris: 390
Frakt på varen: 59,-
Publiser på FaceBook!
Tilgjengelighet: 7-10 dagers leveringstid
Kampen for å holde musene borte fra mat og bolig har vært mer eller mindre vellykket. I boka Alt om musefeller blir ulike typer feller forklart med bilder, og i tillegg forteller forfatteren om utviklingen og bruk av musefeller generelt.
Varenummer870011
Forlag/produsentMuseumsforlaget
ForfatterGundersen, G., H.
Utgivelsesår2022-08
Antall sider136
Fotos - illustrasjonerRikt illustrert
InnbindingInnbundet
ISBN9788283051360
SpråkNorsk

I denne boka blir ulike typer feller forklart med bilder, og i tillegg forteller forfatteren om utviklingen og bruk av musefeller generelt. Dette er boka for alle som har forsøkt å få bukt med den lille inntrengeren, eller en flott gaveidé til hytteeieren som "har alt".

Ingen ønsker mus i hus eller hytte. Gjennom tidene har menneskenes oppfinnsomhet vært stor – og kampen for å holde musene borte fra mat og bolig har vært mer eller mindre vellykket.

Gunnar H. Gundersen samler på musefeller. Som underviser i designfaget ble denne interessen en åpenbaring for ham og en god inngang til å samtale med studentene om funksjon og konstruksjon. Musefeller er i utgangspunktet små, hverdagslige objekter som ved nærmere undersøkelser inneholder mange lag av informasjon, og som kan speile både kulturforskjeller og samfunnsutvikling.

Gundersens samling er kategorisert etter ulike prinsipper som ligger til grunn for konstruksjonen av hver enkelt felle. I denne boka blir prinsippene forklart med bilder, og i tillegg forteller forfatteren om utviklingen og bruk av musefeller generelt.

Dette er boka for alle som har forsøkt å få bukt med den lille inntrengeren, eller en flott gaveidé til hytteeieren som "har alt".


Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte bøker
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Himmelkalenderen 2023
Artsmangfold i skog Norsk Flora
Fugleguide for Lofoten og Vesterålen All the Birds of the World
Dammen – perlen i kulturlandskapet Dyr og Sportegn
Stikkevepser i Norge Sveriges humlor

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid