Inntrykket er at de fleste holder seg til enkel og ofte lite variert mat. Påsmurte brødskiver, to med salami, en med brunost, pølser og tørkede produkter som tilsettes varmt vann utgjør den vanligste turmaten. Kirsten Winge mener det er viktig at smakene må være spennende og passe både store og små turgåere. Hun øser av sin lange erfaring for å inspirere til stimulerende og varierte turmåltider. Avhengig av tilgjengelige råstoffer presenterer hun måltider med kjøtt, fisk, grønnsaker, bær eller frukt. Turmaten er ofte helt eller delvis tilberedt hjemme. Men her er det også tips til bålmat eller mat som kan tilberedes på primus. For å minimere matsvinn, inngår ofte rester i turprovianten.
Turmat
I boken Turmat øser Kirsten Winge av sin lange erfaring og inspirerer til stimulerende og varierte turmåltider. Høydepunktet på turen er ofte rasten og måltidet ute i naturen.
kr 199
Ikke på lager, tilgjengelig som restordre
Utgivelsesår: | 2022-03 |
Antall sider: | 68 |
Innbinding: | Spiralbundet |
ISBN: | 9788241956485 |
Språk: | Norsk |
Forlag: | Vigmostad Bjørke |
Forfatter: | Kirsten Winge, Arne Nohr |
Relaterte produkter
-
101 gode råd for naturfoto
av fugler og dyr
Trenger du inspirasjon og nye ideer til hvordan du fotograferer fugler og dyr? Da er dette boka for deg! I denne boka finner du 101 praktiske fotoråd om hvordan du kan tenke før, under og etter fotograferingen.
kr 398kr 249 Kjøp -
Poesi i grønne skoger
Ei bok om skogen bak trærne. Om skogens sjel
En praktfull bok om skogen, om fuglene og dyrelivet, og om skogens sagn, myter og mystikk.
-
Innføring i miljø- og ressursgeografi
Boka presenterer dagens kunnskap om observerte endringer og staker ut kursen for videre studier i årene som kommer, slik at man kan dokumentere og forstå hvordan endrede værmønstre og forhold kan påvirke fuglene og deres bestander.