Boken nevner mer enn 500 dyrearter og er den mest omfattende boken om emnet. Grundige beskrivelser av dyrenes egenskaper, levesett, leveområder, utbredelse, forvekslingsmuligheter mv. samt en lang rekke spennende og nyttig ekstrainformasjon om dyrenes liv. Over 800 detaljerte fargetegninger utarbeidet av en av Danmarks mest talentfulle naturkunstnere gjør det enkelt å bestemme dyrene. Oversiktsplansjer gir en oversikt over typiske habitater, næringskjede osv.
Små dyr i sø og å
Små dyr i sø og å er en lett tilgjengelig og oversiktlig guide til det lavere dyrelivet i våre innsjøer og bekker: insekter, snegler, ormer, midd, edderkopper, salamandere og frosker – samt en rekke ferskvannsfisk.
kr 394
Tilgjengelighet Kun 2 på lager (kan også restbestilles)
| Utgivelsesår: | 2009-04 |
| Antall sider: | 242 |
| Fotos - illustrasjoner: | 800+ f-ill. |
| Innbinding: | Innbundet |
| ISBN: | 9788702078961 |
| Språk: | Dansk |
| Forlag: | Gyldendal Danmark |
| Forfatter: | Lars-Henrik Olsen |
Relaterte produkter
-
Kräftdjur: Krill-tiofotade kräftdjur
kr 600 Legg i handlekurvNationalnyckeln till Sveriges flora och fauna.
Boka presenterer 5 arter krill og 91 arter tifotkreps. De presenteres i systematisk rekkefølge fra rekefamilien til krabbefamilien. Hver art er utførlig beskrevet med tekst og bilde. Bestemmelsesnøkler finnes for samtlige arter.
-
Sea Fishes of the Mediterranean
kr 264 Legg i handlekurvIncluding Marine Invertebrates
Sea Fishes of the Middelhavet viser det store mangfoldet av sjøliv som finnes i denne mangfoldige, men lite dokumenterte regionen.
-
Ryggsträngsdjur: Strålfeniga fiskar
kr 600 Legg i handlekurvNationalnyckeln till Sveriges flora och fauna.
Boka presenterer 216 arter av strålefinnede fisker. Dekker de fiskeartene som ikke er med i Ryggsträngsdjur: Lansettfiskar–broskfiskar. Bindet har illustrasjoner av alle fiskeartene og ullustrasjoner med deres anatomi på et fantastisk høyt nivå.
-
Krabben
kr 399 Legg i handlekurvet biologisk og kulturhistorisk portrett av taskekrabben
Krabben, eller mer presist, taskekrabben, er en like selvfølgelig ingrediens til et skalldyrmåltid som hummer, sjøkreps, reker og blåskjell. Vi har gjennom århundrer skattet den høyt, og selv i dag er forventningene store når teinene settes og trekkes.




