Faktateksten inneholder kjennetegn, voksested, sanketid, hvilke deler du kan bruke og hvordan du kan bruke den. I tillegg er det gjort plass til forvekslingsarter og giftige arter slik at disse kan unngås. Boka gir også tips og råd om hvor du har lov å plukke og konservering og bruk av fangsten
Sopp i skog og mark
I denne hendige lommeguiden presenteres omkring 60 spiselige sopper du kan sanke fra naturens spiskammer. Soppene er naturtro illustrert med tegninger som framhever typiske trekk og forenkler artsbestemmelsen.
kr 299
Tilgjengelighet Kun 3 på lager (kan også restbestilles)
Utgivelsesår: | 2019-06 |
Antall sider: | 92 |
Innbinding: | Spiralbundet |
ISBN: | 9788241930393 |
Språk: | Norsk |
Forlag: | Vigmostad Bjørke |
Forfatter: | Anna-Elise Torkelsen |
Relaterte produkter
-
Fungi of Switzerland vol.3.
Boletales et Agaricales
Del III – rørsopper og første del av skivesoppene (450 arter). Samlet verk 6 bind. Rikt illustrert soppflora i format 216×287 mm, Moderne beskrivelser for mellom-Europeiske forhold, men høyst anvendbar i Norge. Fåes i engelsk, tysk og fransk utgave.
-
Soppriket
historien om hvordan soppene erobret jorda
I Soppriket forteller Håvard Kauserud, en av Norges fremste soppeksperter, den fascinerende historien om soppriket.
-
Sopphåndboka
De beste stedene for soppsanking – Våre 120 vanligste sopper
En komplett håndbok for alle soppelskere! Sopphåndboka er den perfekte soppbok for nybegynnere og den viderekomne soppentusiasten. Boka inneholder all kunnskap for å kunne dra på sopptur.
-
Corticioid fungi of Europe vol 1
Acanthobasidium-Gyrodontium
Corticioid Fungi of Europe vol 1 er en bok i A4 format med omlag 260 svart hvitt tegninger av mikroskopiske karakterer, og 57 fargefotografier av mer iøynefallende arter.