Cxense Display
Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.


Bla i vår sommerkatalog

Kjøp gavekort!Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Digitale vekter
Vi har flere digitale vekter av ulike modeller. Vekter som det kan være aktuelle å bruke i felt i stedet for fjærvekter. Fordelen med en digital elektronisk vekt framfor mekaniske fjærvekter er at digitalvektene er lettere å avlese og tarere. Den største bakdelen med en elektronisk vekt er at vekten trenger batterier. Digitalvekter er ofte noe mindre robuste og har dermed noe mindre driftssikkerhet i felt. Under tak i en feltlab eller lignende vil imidlertid en elektronisk vekt være vel så driftssikker og effektiv å bruke.

Naturogfritid.no selger et betydelig antall vekter som vi tar fra ulike produsenter. Vi kan dermed tilby både billige vekter og mer eksklusive og robuste vekter til feltbruk. Vi har velegnede vekter for alt fra krutt eller et sandkorn til jakt- og fiske vekter som går opp i 1000kg og kan veie elg. Selv de rimeligere vektene har god kvalitet, og selv etter mange år med salg er det ytterst sjelden vi opplever problemer eller reklamasjoner på våre elektronisk vekter.

Lommevekter

Vi kan tilby flere små vekter med egenvekt på under 200g. Disse vektene har begrenset kapasitet, men når de minste er nesten så små som en fyrstikkeske, egner de seg godt på lommen for den som skal veie mindre ting. Vektene har en deling ned til 0,01g, men kapasiteten for de mest nøyaktige er gjerne bare 50-100g.

Presisjonsvekter

My Weigh iBalance M01
Dette er vekter til lab bruk, gjerne innen skole, undervisning og forskning eller annen veiing der stor nøyaktighet er påkrevet. Disse vektene har ulik deling avhengig av kapasitet, men flere deler ned mot 0,001g. De fleste av disse vektene har avtagbart vindbeskyttelse (eller lokk), nivåboble (water) og justerbare føtter.

Bordvekter

Om størrelsen ikke er viktig, anbefaler vi bordvekter til mer stabile arbeidsforhold. Bordvektene er tyngre og mer stabile og robuste med større veieplattform. Presisjonen i skalaen for våre rimelige vekter er fra 0,1 - 5,0g, mens kapasiteten er i området 50g - 20kg. Flere av bordvektene er rimelige og velegnet til kontor som post-, pakke- og brevvekter.

Pakke- og industrivekter

Våre leverandører leverer en hel rekke robuste større vekter for pakking, frakt og lettindustriformål. Dette er både gulvvekter og mobile vekter levert i koffert. De enkleste modellene har til tross for god garanti og solid utforming svært gunstig pris. De mer avanserte modellene har blant annet PC tilkoblingsmuligheter og flyttbart display.

Jakt- og fiskevekter

Svært ofte er det vel så praktisk med såkalte hengevekter når man skal veien ting i felt, enten det er fisk eller dyr man har jaktet. I tillegg til Pesola sine fjærvekter kan vi tilby solide vekter med krok med høy kapasitet inntil 1000kg, som er velegnet til jakt og mange formål innen industri og landbruk.

Leveringsbetingelser
Våre vekter er blant våre mest populære produkter, der vi hele tiden har nye kunder som gjør enkeltkjøp. Dette gjør det dessverre nødvendig for oss å sende alle slike vekter mot oppkravsbetaling som koster kr 60 i tillegg til porto. Alternativt kan vektene forhåndsbetales. De av våre kunder med et kundeforhold vil kunne få sendt vektene på vanlig måte mot faktura.
Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Allvær spiralblokk - Plastcover (135) Gul Rovfuglsilhuett sort
Ekornmater Frøautomat med beskyttelse - stor
Frøautomat med beskyttelse - medium Paraply, med hagefugler
Kjøttmeis Meisebolleautomat med beskyttelse
Frøautomat - stor m/6 frøuttak Norskekysten, fisk, skalldyr og hval
4 mest solgte bøker
Himmelkalenderen 2020 Europas falker
Norske pattedyr Nordens fjärilar
4 mest solgte optikk
Swarovski Objektivdeksel til EL42 og SLC42 Veho DX-3 220x USB 3.5MP Mikroskop med monitor
Nikon Prostaff 3S 10x42 Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid


--