Gå til hovedmeny

Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

VEGGPLAKATER

Vi har nå utvidet vårt utvalg med en serie plastbelagte plakater. I tillegg til de seks ulike fugleplakter med fugler fra våre områder og de to plakatene med sopp har vi nå fått oversiktsplakater med fisk, hvaler, skalldyr, skjell, tare, fugler, insekter, dyr og trær.


Fugleplakater
De to fugleplakatene fra Norsk Ornitologisk Forening er spesialtegnet for norske forhold. Ved fuglebrettet viser alle de vanligste vintergjestene i hagen og ved fuglebrettet. Her er fuglene tegnet slik at karakteristiske kjennetegn er synlige. Plakaten er flott å ha på kjøkkenskapet for den som vil følge med og ha oversikten på hvilke arter som besøker fuglebrettet utenfor vinduet. Den andre plakaten ved fuglekassen viser på samme måte hvilke arter du kan få om du henger opp en fuglekasse for hekking.

Vi har også et sett med plakater fra Naturvernforbundet. Mest populær er plakaten med trekkfugler. Her er alle våre kjente og kjære trekkfugler gjengitt i naturlige omgivelser. I tillegg til denne plakaten, som burde være obligatorisk for ethvert klasserom, kan vi tilby en plakat som viser alle våre vakre ugler og en med våre stolte rovfugler. Den siste plakaten er Vinterfugler - ved fôringsbrettet gjengir mer eller mindre alle de aktuelle gjester ved et norsk fuglebrett om vinteren, og den overlapper derfor noe med NOF-plakaten.

Ved fuglebrettet
Ved fuglekassen
Trekkfugler
Vinterfugler
Ugler
Rovfugler


Sopplakater

Våre to sopplakater er produsert av nyttevekstforeningen. Plakatene som er laget som sett der alle de 100 soppene som er med på de to plakatene er forskjellige. Plakatene er ca 85cm høye og 60cm brede. De er ikke plastlaminerte, men er laget på glatt tykt papir.


Plakater fra ScandPosters
Oversiktsplakatene er plastbelagte og i størrelsen 70cm x 100cm for alle untatt de to med trær som er på 42cm x 59cm. Her er mange forskjellige sammensetninger av fisk, fugler, dyr og insekter. Alle plakatene har navn på flere språk, fra 5 til 19 språk. Utenom sommerfuglplakaten så har alle norsk som et av språka.

Noen av plakatene inneholder også informasjon om størrelse og viser størrelsesforskjeller på artene.

Vi har også tre litografier med motiver av hummer, taskekrabbe og torsk.

Du finner hele plakatoversikten her!

Eksempler på plakater fra ScandPosters
Norskekysten
Laks og ørret
Kystfugler i Nordatlanteren
Nordens løvtrær

Vi gjør oppmerksom på at plakatene som oftest må sendes i egen sending med egen plakatemballasje, som vi fakturer 5 kr ekstra for. I tillegg kommer porto på 65 kr for 1-6 plakater. Vil du ha mer enn 6 plakater vil portotillegget være kr 100.
Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Rovfuglsilhuett sort Vinterfugler ved foringsbrettet
Metallplate til meisefuglekasse Allvær spiralblokk - Plastcover (135) Gul
Cuddeback H-1453 Viltkamera Ekornmater
Ved fuglebrettet Birdsticker 5-pakning
Forstørrelsesglass Tårnseilerkasse i tre
4 mest solgte bøker
Himmelkalenderen 2023 Gyldendals store fugleguide (myk perm)
Norsk Flora Skjæreboka
4 mest solgte optikk
Nikon Prostaff 7S 10x42 Nikon Monarch M5 10x42
Sky-Watcher 2x Barlow Linse Ricoh-Pentax AD 8x36 Waterproof

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid