Gå til hovedmeny

Fuglekassekamera

Sjekk opp vår demonstrasjonsside for fuglekassekameraer.Kjøp gavekort!


Reisevilkår for NoF Travel

Nedenfor vil du se de vilkår som vi spesielt vil fremheve, eller som ikke er detaljbeskrevet i Lov om pakkereiser. For NoF Travel gjelder for øvrig i de vilkår som er fastsatt i Lov om pakkereiser dersom ikke annet er presisert.

Medlem av reisegarantifondet
NoF Travel er medlem av Reisegarantifondet. Reisegarantiordningens formål er å sikre kunden som har kjøpt pakkereiser mot tap ved konkurs, akkord eller insolvens hos arrangøren.

Påmelding og reservasjon
Påmelding skjer ved henvendelse til Natur og Fritid AS. Du blir da satt på liste for turen. Den forpliktende påmeldingen skjer i neste omgang ved å betale en påmeldingspris (despositum), og det er først når du har betalt dette at du er formelt påmeldt og får en påmeldingsbekreftelse.  
Les mer om reservasjon, ledige plasser og venteliste
.

Depositum og betaling 
Påmeldingsprisen, som selvsagt er en del av totalprisen, er minimum kr. 2.000,- for tur under kr. 10.000. For turer over kr. 10.000 vil depositumet normalt være ca 25 % av totalpris, men dette kan ofte være høyere i tilfeller der gruppebillett på fly ikke kan benyttes. Depositumet skal i utgangspunktet sikre turarrangøren mot tap av bestilte ikke refunderbare billetter og bookinger ved avbestilling. Den reisende må evt. sikre sitt depositum gjennom egen reiseforsikring.

Tidspunkt for betaling av reisen vil variere fra tur til tur, og oppgis i turprospektet. Men, seneste betalingstidspunkt vil normalt være minst 30 dager før avreise. Det er Natur og Fritid AS som sender faktura. Betaling skjer ved overføring til vår bankkonto 3080 30 48068. NoF Travel reiser vil kunne betales med kredittkort, men vil da bli belastet med et kredittkortgebyr på 2,5 % av fakturasummen.

Prissetting
Prisene er cirkapriser. Dette bl.a. fordi reisene normalt sett planlegges lang tid i forveien. Dermed er det knyttet usikkerhet til valutakurser og andre kostnadskomponenter. NoF Travel forbeholder seg retten til å kunne øke prisene med opptil 10% på en reise etter innbetaling av depositum. Ved økninger utover dette vil NOF Travel ta kontakt med deltagerne for å innhente aksept.

Reisestart
NoF Travel har et begrenset antall reiser og har dermed ikke full tilgang som reisebyrå i forhold til flyreiser. NoF Travel vil derfor kunne starte sine turer ut fra flyplass i besøkslandet. Særlig dersom det er dyre/kompliserte flyreiser fram til besøksdestinasjonen. NoF Travel samarbeider med Travel Net Os, slik at våre deltakere vil bli tilbudt tilpasset korresponderende reise gjennom dette reiseselskapet.Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte varer
Allvær spiralblokk - Plastcover (135) Gul Metallplate til meisefuglekasse
Insektsboks med forstørrelsesglass Birdsticker 5-pakning
Humlebol i keramikk Birdpen-Set
Feromonfelle i plast Rødstilk krus
Bolmateriale til humler Fuglekasse kamera kit, WiFi
4 mest solgte bøker
Gyldendals store fugleguide (myk perm) Gyldendals nordiske feltflora
Bli kjent med fuglene Nære fugler
4 mest solgte optikk
Opticron 10x23 Doublet Nikon Prostaff 7S 10x42
Nikon Prostaff 3S 10x42 Focus Junior 6x21

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid