Gå til hovedmeny
Søk etter varer
Søk i
Ved søk på flere ord, viser varer hvor alle ord er med.
Du kan søke på varenummer eller tekst som er med i varebeskrivelsen.
Vis avansert søk


Informasjon

Vareliste

Prisliste
 
 

Teleskopfotografering med Swarovski teleskopmodellerSwarovski har lagt ned mye energi i egne kreative og gode digiscopløsninger fir sine teleskoper. Dette har resultert i smarte løsninger med egen design og patenter, som i stor grad lar deg nyttiggjøre den gode teleskopoptikken for fotoformål. Swarovski har selv ikke egne kamera, men deres fotoadaptere kan brukes av de fleste digitale kameramerker og modeller.

Det er to hovedmodeller av telskopadaptere som i litt forskjellige utgaver passer både til ATM/ATS teleskop og ATX modulteleskop. Det er TLS APO tilpasset speilreflekskamera og DCB svingadapter til digitale kompaktkamera.

Swarovski Optik


TLS APO til ATXTLS APO til å fotografere med speilrefleks gjennom okularet til ATX modulteleskop.

TLS APO til ATSTLS APO til å fotografere med speilrefleks gjennom okularet til ATS og ATM feltteleskop.

Svingadapter til ATXDCB II å fotografere med kompaktkamera gjennom okularet til ATX modulteleskop.

Svingadapter til ATSDCB II å fotografere med kompaktkamera gjennom okularet til ATS og ATM feltteleskop.


Se videopresentasjon av Swarovski ATX teleskopfotoadaptere.

 

Speilrefeksadapteret TLS APO

TLS APO Apochromat Telephoto Lens System er et kameraadapter med linser, designet for høykvalitets digiscoping for speilrefleks med utskiftbar optikk. Ved å montere adapteret som objektiv og å fotografere gjennom okularet er det mulig å raskt endre mellom observasjon og fotografi, noe de tidligere speilrefleksadapterene manglet, da man her måtte ta av okularet først, før man satte i fotoadapteret.

Med TLS APO tilsvarer teleskopfotoopsettet en telelinse med brennvidde 750mm (25x) - 2100mm (70x). Dette gjør at du kan ta naturbilder på stor avstand med god kvalitet. Du vil kunne få med deg gode nærbilder av fugl og dyr fra turen du har, ikke minst dokumentasjonsfoto. Det er imidlertd viktig å innse at en slik løsning aldri vil kunne erstatte et speilfreflekskamera med en originallinse til 2-3 ganger prisen på et Swarovski teleskop. Swarovski APO TLS løsningen gjør det imidlertid mulig å få gode bilder uten å ha et kamera med en stor og tung linse på tur i tillegg til teleskopet. Dette er også svært kostbare saker, så for mange er det lite aktuelt å både kjøpe kostbart teleskop og dyre telelinser. Her får du litt av begge deler.

Sammenlignet med å ha både teleskop og kamera med stor tele går fordelene med denne løsningen utvilsomt på økonomi og transportabilitet. Motsatt er de største savnene med APO TLS teleskopfoto at systemet krever manuell fokus og at det ikke er like hendig og raskt, slik at fluktbilder og situasjoner som oppstår raskt er vanskelige å få med. Bildene får også noe vignittering, som er lett å skjære vekk i et redigeringsprogram. Stor brennvidde er flott, men husk at når avstanden øker blir det fort mye luft mellom kamera og objekt, som reduserer bildeskarpheten. Systemet har ikke samme lysstyrke som en stor tele, skal du få gode bilder er det nødvendig med et kamera som tåler mye ISO for at du skal få lukkerhastigheter som fryser bildene.


Svingadapteret DCB
DCB II svingadapter er ideell for både kompakte kameraer og systemkameraer med pannekakeobjektiv. Den er spesielt enkelt og brukervennlig, og kan foldes sammen for transport. Fordelen her er den kjappe løsningen med å skyve kameraet ned over okularet og at kameraet kan bruke autofokusering gjennom okularet.

 
Nof Travel

Klikk her for å gå til kartsøk!

Klikk her for å vise alle varer på tilbud!

10 mest solgte optikk
Opticron 10x23 Doublet Opticron Foldelupe 15x21 LED+UV
Celestron Mikroskop for barn med telefonadapter Swarovski Okularringer mot sidelys til SLC30
Nikon Aculon T02 8x21 blå Focus Sports Optics Solar Eclipse glasses, 10 stk
Sky-Watcher Mercury 705 AZ3 m/vendeprisme Nikon Aculon A211 zoom 10-22x50
Nikon Prostaff 7S 10x42 Opticron G 2,5x 65 mm

Facebook

Følg Natur og Fritid på
facebook.com/naturogfritid

Twitter

www.twitter.com/naturogfritid