Batterier

Vi fører ulike batterier som tilpasset vårt feltutstyr som lyttebokser, lommelykter og andre enheter.

Vår hovedleverandør er Energizer. Disse batteriene er kjent for sin høye kvalitet, pålitelighet og langvarige ytelse. De kommer i ulike størrelser og typer, inkludert alkaliske-, oppladbare-, litiumbatterier og spesialbatterier.

Energizer-batteriene er designet for å være miljøvennlige og bærekraftige. Noen av de vanligste bruksområdene for Energizer-batterier inkluderer fjernkontroller, lommelykter, leketøy og kameraer. Energizer-batteriene er kjent for å holde lenger enn mange av sine konkurrenter. Dette gjør dem til et populært valg blant forbrukere.

Energizer er en av verdens ledende produsenter av batteriprodukter. Selskapet har eksistert i over 100 år, og har et bredt utvalg som dekker ulike behov og bruksområder.

Når du bruker batterier, er det viktig å følge bruksanvisningen og sørge for at du bruker riktig type batteri til ditt spesifikke utstyr. Det er også viktig å resirkulere batteriene når de er tomme. Det bidrar til å redusere miljøpåvirkningen av batteriproduksjon og avfall.

Viser 1–12 av 14 resultater

Handlekurv

Filtrer

STØRRELSE

ALDER

TEMA

SERIE

SENSOR OPPLØSNING (PX)

NÆRGRENSE (M)

ANTALL LOMMER

ANTALL SEKSJONER

ART

ARMERING

BRENNVIDDE (MM)

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

FARGE

FARGER

FORSTØRRELSE

GARANTI (ÅR)

GRUPPE

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

KUNSTNER

TYPE

PRODUSENT

SPRÅK

GEOGRAFISK INDELING

VANNTETT

VEKT (G)

PRIS