Home / Butikk / Naturfoto / Viltkamera / Standard viltkamera

Standard viltkamera

Viser alle 12 resultater

 • Add to Wishlist
  Camouflage SM4 Pro Viltkamera

  Camouflage SM4 Pro Viltkamera

  Er du nysgjerrig på dyrene som streifer rundt i hagen din? Det prisgunstige Camouflage SM4 Pro Viltkamera registrerer alle dyrebevegelser både dag og natt, og produserer skarpe, høyoppløselige bilder.

  kr 1 399 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Camouflage EZ2 Ultra Viltkamera

  Camouflage EZ2 Ultra Viltkamera

  Camouflage EZ2 Ultra Viltkamera er et viltkamera som egner seg perfekt til bruk rundt huset eller i skogen. Det er utstyrt med et 32 MP-kamera som gir skarpe bilder og kan ta opp videoer i 4K-kvalitet.

  kr 1 899 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Camouflage EZ2 Elite Viltkamera

  Camouflage EZ2 Elite Viltkamera

  Med mulighet for opptil 48 megapiksels bilder, 4K-video og vanntett holdbarhet, sørger Camouflage EZ2 Elite Wildcamera for at dyrelivsopplevelsene dine blir bevart i fantastiske detaljer. Med den medfølgende kabelen kan du enkelt se gjennom bildene dine via en bærbar datamaskin, noe som gjør Camouflage EZ2 til en uunnværlig følgesvenn når du skal avkode dyrerikets hemmeligheter. Fang essensen av naturen med enkelhet, presisjon og enestående klarhet.

  kr 2 299 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Camouflage EZ45 Viltkamera

  Camouflage EZ45 Viltkamera

  Camouflage EZ45 Viltkamera er et diskrete, men effektive kameraet er designet med enkelhet i tankene, og lar deg observere dyrelivet uten å forstyrre. Den kamuflasjefargede designen glir sømløst inn i omgivelsene og gjør det mulig å observere dyrelivet i sitt naturlige habitat på en diskret måte. Kameraet er utstyrt med en 24 megapiksels sensor som sammen med det skarpe objektivet gir skarpe og klare bilder både dag og natt.

  kr 2 299 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Camouflage EZ60 Viltkamera

  Camouflage EZ60 Viltkamera

  Camouflage EZ60 Viltkamera er det ultimate verktøyet for observasjon av dyreliv, og tar fantastiske bilder og oppslukende 4K-videoer med en 30 megapikslers sensor. Med innebygd WiFi, rask responstid og vanntett design er denne kamerafellen din pålitelige følgesvenn i alle miljøer. Hold deg tilkoblet i sanntid via den brukervennlige applikasjonen, slik at du enkelt kan administrere bildene og opptakene dine. Det robuste batteriet sikrer langvarig drift, noe som gjør Camouflage EZ60 til et pålitelig valg for langvarig overvåking av dyrelivet.

  kr 2 899 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Camouflage EZ-Solar Viltkamera

  Camouflage EZ-Solar Viltkamera

  Er du nysgjerrig på dyrene som snuser rundt i hagen eller skogen? Med det profesjonelle Camouflage EZ-Solar Viltkamera går du ikke glipp av noe. Kameraet produserer høyoppløselige bilder og 4K-filmer, og har et innebygd solcellepanel som gir kameraet en enestående standby-tid på opptil 18 måneder.

  kr 3 399 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Cuddeback H-1453 Viltkamera - 20MP Kamera med bevegelsessensor

  Cuddeback H-1453 Viltkamera – 20MP Kamera med bevegelsessensor

  Cuddeback viltkamera er i utgangspunktet designet for å fange opp og avbilde dyr på utilgjenglige steder. Kameraet blir aktivert av en bevegelsessensor. Kun 0,25 sekund utløser hastighet, noe som er viktig for å få gode bilder i bevegelse og rett vinkel!

  kr 2 790 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Reconyx HF2X HyperFire 2 Covert IR Viltkamera - 3 MP,720P

  Reconyx HF2X HyperFire 2 Covert IR Viltkamera – 3 MP,720P

  Reconyx HF2X HyperFire 2 er et viltkamera med høy kvalitet som brukes i forskning av Miljødirektoratet og NINA i Norge på gaupe, jerv m.m.

  kr 6 197 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Brecom C2400 viltkamera - 8 MP

  Brecom C2400 viltkamera – 8 MP

  8 MP viltkamera. Kameraet blir aktivert av en bevegelsessensor. Denne type kamera brukes både i forskning og overvåking. Potensiale for naturinteresserte og naturfotografer for å kartlegge aktivitet på åteplasser.

  kr 1 089 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Reconyx HyperFire 2 beskyttelsesboks

  Reconyx HyperFire 2 beskyttelsesboks

  Tilpasset sikkerhetskabinett for alle HyperFire 2-seriens kameraer, inkludert HyperFire 2 Cellular. Boks i stål med værbestandig pulverlakk. Inkluderer 4 lagbolter for montering. Lås selges separat.

  kr 695 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Reconyx Fuktabsorberende tørkemiddel

  Reconyx Desiccant Sheets – Fuktabsorberende tørkemiddel

  Fuktabsorberende tørkemiddel for bruk i alle Reconyx-kameraer og andre viltkameraer med batteriluke. Anbefalt for bruk i utstyr som opererer i høy luftfuktighet. Inkluderer 18 silika-infunderte tørkemiddelark. Merk: Arkene kan klippes ned om de er for store til batteriluken.

  kr 187 Kjøp
 • Add to Wishlist
  Reconyx HyperFire festebrakett med skrue

  Reconyx HyperFire festebrakett med skrue

  Fungerer med nesten alle viltkameraer som har en 1/4″-gjenger. Innskruningsfestet er fullt justerbart og kan peke i nesten alle retninger. Fungerer med alle kameraer i RECONYX HyperFire 1, HyperFire 2, UltraFire og MicroFire.

  kr 278 Kjøp
Handlekurv

Filtrer

ALDER

TEMA

SERIE

FORLAG

TIDSSKRIFT

BRIKKER

DELING (G)

DIAMETER HOVEDSPEIL

BRENNVIDDE (MM)

FARGE

MØNSTER

ART

STØRRELSE

FARGER

FORSTØRRELSE

SYNSFELT (M) V/1000M

NÆRGRENSE (M)

LYSSTYRKE

ARMERING

VANNTETT

PRISMETYPE

GARANTI (ÅR)

SENSOR OPPLØSNING (PX)

SKJERMOPPLØSNING (PX)

Pan/Tilt/Zoom

Nettverkstilkopling

ANTALL SEKSJONER

HØYDE (CM)

HØYDE SAMMENSLÅTT (CM)

INNBINDING

PAPIRVEKT

KAPASITET (G)

KAPASITET (KG)

LASTEKAPASITET (KG)

TYPE

MÅLESTOKK

PRODUSENT

SPRÅK

GRUPPE

GEOGRAFISK INDELING

ANTALL LOMMER

NETTLENGDE (M)

NETTHØYDE (M)

MASKEVIDDE (MM)

TRÅDTYKKELSE

VEKT (G)

PRIS