Inntrykket er at de fleste holder seg til enkel og ofte lite variert mat. Påsmurte brødskiver, to med salami, en med brunost, pølser og tørkede produkter som tilsettes varmt vann utgjør den vanligste turmaten. Kirsten Winge mener det er viktig at smakene må være spennende og passe både store og små turgåere. Hun øser av sin lange erfaring for å inspirere til stimulerende og varierte turmåltider. Avhengig av tilgjengelige råstoffer presenterer hun måltider med kjøtt, fisk, grønnsaker, bær eller frukt. Turmaten er ofte helt eller delvis tilberedt hjemme. Men her er det også tips til bålmat eller mat som kan tilberedes på primus. For å minimere matsvinn, inngår ofte rester i turprovianten.
Turmat
I boken Turmat øser Kirsten Winge av sin lange erfaring og inspirerer til stimulerende og varierte turmåltider. Høydepunktet på turen er ofte rasten og måltidet ute i naturen.
kr 199
Ikke på lager, tilgjengelig som restordre
Utgivelsesår: | 2022-03 |
Antall sider: | 68 |
Innbinding: | Spiralbundet |
ISBN: | 9788241956485 |
Språk: | Norsk |
Forlag: | Vigmostad Bjørke |
Forfatter: | Kirsten Winge, Arne Nohr |
Relaterte produkter
-
Det ville Lofoten
Lofoten er naturen på sitt aller beste. Med denne boka ønsker Robert Walker å vise noe av mangfoldet og villskapen som preger dette fascinerende øyriket. Boka handler rett og slett om det vi ser omkring oss i Lofoten
-
101 gode råd for naturfoto
av fugler og dyr
Trenger du inspirasjon og nye ideer til hvordan du fotograferer fugler og dyr? Da er dette boka for deg! I denne boka finner du 101 praktiske fotoråd om hvordan du kan tenke før, under og etter fotograferingen.
kr 398kr 249 Kjøp -
A Climatic Atlas
of European Breeding Birds
Boka tar for seg dagens utbredelse av ulike fuglearter i Europa, og presenterer hvorledes et framtidig varmere klima vil kunne påvirke de ulike artens potensielle utbredelse.