Inntrykket er at de fleste holder seg til enkel og ofte lite variert mat. Påsmurte brødskiver, to med salami, en med brunost, pølser og tørkede produkter som tilsettes varmt vann utgjør den vanligste turmaten. Kirsten Winge mener det er viktig at smakene må være spennende og passe både store og små turgåere. Hun øser av sin lange erfaring for å inspirere til stimulerende og varierte turmåltider. Avhengig av tilgjengelige råstoffer presenterer hun måltider med kjøtt, fisk, grønnsaker, bær eller frukt. Turmaten er ofte helt eller delvis tilberedt hjemme. Men her er det også tips til bålmat eller mat som kan tilberedes på primus. For å minimere matsvinn, inngår ofte rester i turprovianten.
Turmat
I boken Turmat øser Kirsten Winge av sin lange erfaring og inspirerer til stimulerende og varierte turmåltider. Høydepunktet på turen er ofte rasten og måltidet ute i naturen.
kr 199
Tilgjengelighet Kun 1 på lager (kan også restbestilles)
Utgivelsesår: | 2022-03 |
Antall sider: | 68 |
Innbinding: | Spiralbundet |
ISBN: | 9788241956485 |
Språk: | Norsk |
Forlag: | Vigmostad Bjørke |
Forfatter: | Kirsten Winge, Arne Nohr |
Relaterte produkter
-
Småviltguiden
Artskunnskap for jegere
Småviltguiden er en bok som skal gjøre det enklere for jegere å artsbestemme viltet før en feller byttet. I denne boken får du vite hvordan du i en jaktsituasjon ser forskjell på arter som kan felles og lignende arter som er fredet.
-
Alt om musefeller
Kampen for å holde musene borte fra mat og bolig har vært mer eller mindre vellykket. I boka Alt om musefeller blir ulike typer feller forklart med bilder, og i tillegg forteller forfatteren om utviklingen og bruk av musefeller generelt.
-
Geologi
Stein, mineraler, fossiler og olje
Geologi er læren om planeten vår, hva den består av, hvordan den er blitt til, og om de forskjellige kreftene og prosessene som påvirker den. Forståelse for geologi er både spennende og samfunnsnyttig.
-
Laks og laksefiske på Sørlandet
Historien om laksens storhetstid, fravær og tilbakekomst
Laks og laksefiske på Sørlandet er historien om hvordan det har vært mulig å gjenskape Sørlandet som laksedestinasjon.