Soppbøker
Viser 13–24 av 61 resultater
- 
	Skogens gullkr 429 Legg i handlekurvKantareller og mer enn 50 andre gode matsopper Skogens gull er en soppbok utenom det vanlige – en vakker, rikt illustrert og høyst anvendelig veiviser til matsoppens verden. Enten du er nybegynner eller erfaren sanker, vil du finne sopp- og sankeglede i denne boka. Her får du lære hvordan du trygt kan gjenkjenne spiselige sopper, hvor du finner dem, og ikke minst – hvordan du best tilbereder dem. 
- 
	Sopp i skog og markkr 299 Legg i handlekurvI denne hendige lommeguiden presenteres omkring 60 spiselige sopper du kan sanke fra naturens spiskammer. Soppene er naturtro illustrert med tegninger som framhever typiske trekk og forenkler artsbestemmelsen. 
- 
	Sopp. Plukk & Brukkr 305 Legg i handlekurvPlukk sikkert, bruk godt Dette er en bok som hjelper deg å kjenne igjen og tilberede om lag tretti ulike sopparter. 
- 
	Soppbokakr 349 Legg i handlekurvSoppboka er en bruksvennlig og nyttig bok for alle som vil lære mer om sopper. Sopper som er gode matsopper, sopper som er velegnet til farging av garn og tekstiler og sopper som er giftige. 
- 
	Sopphåndbokakr 369 Legg i handlekurvDe beste stedene for soppsanking – Våre 120 vanligste sopper En komplett håndbok for alle soppelskere! Sopphåndboka er den perfekte soppbok for nybegynnere og den viderekomne soppentusiasten. Boka inneholder all kunnskap for å kunne dra på sopptur. 
- 
	Soppkokebokakr 499 Legg i handlekurvNorsk natur er full av smaksrike og spennende sopper som kan gjøre et enkelt måltid til en fest. Enten du fyller soppkurven med milde kremler eller kraftige steinsopper eller ganske alminnelige traktkantareller – i Soppkokeboka vil du finne 80 oppskrifter på nye, spennende og helt trygge soppretter og hvordan du bør tilberede dem. 
- 
	Soppriketkr 349 Legg i handlekurvhistorien om hvordan soppene erobret jorda I Soppriket forteller Håvard Kauserud, en av Norges fremste soppeksperter, den fascinerende historien om soppriket. 
- 
	Soppsankebokakr 449 Legg i handlekurvDe 100 beste matsoppene våre 
 Fra soppsanking til kokekunst – De 100 beste soppene og hva de kan brukes til.
 Soppsanking er i vinden som aldri før, og vi blir mer og mer opptatt av å høste fra naturen rundt oss. Soppsankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, spiselig sopp. 100 ulike sopper blir beskrevet med smaksnotater, bruksområder og tips, og illustrert med detaljerte fotografier.
- 
	SpiSoppkr 347 Legg i handlekurv200 sopper du må smake før du dør Liker du sopp? Vil du bli flinkere til å bruke sopp på kjøkkenet? 
- 
	Fungi Europaei Vol. 5bkr 1 469 Legg i handlekurvEntoloma FAN1 supplement Oppfølger til monografi over europas rødskivesopper. Beskrivelser på italiensk, tysk og engelsk. 
- 
	Rørsopper i Nordenkr 400 Legg i handlekurvRørsopper i Norden er første utgave med en oversikt over rørsopper av de fleste arter, som er registrert i Norden. Den omfatter 61 arter, alle illustrert med fotografier. 
- 
	Ädelspindlingarkr 596 Legg i handlekurvGuide till svenska naturvårdsarter Svensk bok om slørsopper (Cortinarius underslekten Phlegmacium) 











