Sopp generelt
Viser alle 7 resultater
-
Sopphåndboka
De beste stedene for soppsanking – Våre 120 vanligste sopper
En komplett håndbok for alle soppelskere! Sopphåndboka er den perfekte soppbok for nybegynnere og den viderekomne soppentusiasten. Boka inneholder all kunnskap for å kunne dra på sopptur.
-
Soppkokeboka
Norsk natur er full av smaksrike og spennende sopper som kan gjøre et enkelt måltid til en fest. Enten du fyller soppkurven med milde kremler eller kraftige steinsopper eller ganske alminnelige traktkantareller – i Soppkokeboka vil du finne 80 oppskrifter på nye, spennende og helt trygge soppretter og hvordan du bør tilberede dem.
-
Soppsankeboka
De 100 beste matsoppene våre
Fra soppsanking til kokekunst – De 100 beste soppene og hva de kan brukes til.
Soppsanking er i vinden som aldri før, og vi blir mer og mer opptatt av å høste fra naturen rundt oss. Soppsankeboka er en pedagogisk og enkel bok å bruke i jakten på velsmakende, spiselig sopp. 100 ulike sopper blir beskrevet med smaksnotater, bruksområder og tips, og illustrert med detaljerte fotografier. -
Nordeuropas svampe – 2 bind
2. reviderte utgave
Nordeuropas svampe er med sine 1717 sider er hittil det mest omfattende europeiske verk om sopper for offentligheten. De to bindene behandler 2800 sopparter med over 10000 bilder og beskrivelser av de enkelte arter inklusive forvekslingsmuligheter.
-
Fungi of Temperate Europe
Vol 1 og vol 2
Fungi of Temperate Europe er en av de mest omfattende mykologiske guider som noensinne er publisert. Med over 7000 fotografier behandler dette påkostede tovolumssettet mer enn 2800 sopparter over hele regionen.